UraHELP

UraHELP työnhakuvalmennus - palvelumme tarjoaa organisaatioille apua erilaisiin muutostilanteisiin kuten irtisanomistilanteet ja muut työelämän uudelleen järjestelyt.

Palvelu lähtee liikkeelle henkilökohtaisesta tapaamisesta palveluun ohjattujen työntekijöiden kanssa. Tapaamisessa keskitytään henkilön osaamisen, aikaisemman työhistorian, koulutuksen, motivaatiotekijöiden ja tulevaisuuden toiveiden läpi käymiseen yhdessä rekrytoinnin ammattilaisen kanssa.

Päivitämme yhdessä kunkin henkilön työnhakuasiakirjat (CV, hakemus, LinkedIn -profiili) vastaamaan niin henkilön osaamista ja vahvuuksia kuin nykypäivän standardejakin. Avustamme ja sparraamme henkilöitä arvioimaan omaa osaamistaan suhteessa avoimiin työtehtäviin ja aloihin, joille kulloinkin on mahdollisuuksia työllistyä. Käymme myös läpi omat verkostomme ja siellä mahdollisesti olevat tai tulossa olevat resurssitarpeet.

Työntekijöistä huolehtiminen tarjoamalla työnhakuvalmennusta muutostilanteissa luo positiivista työnantajakuvaa ja helpottaa esimiesten työtaakkaa vaikeissa tilanteissa.


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.
SOITA 010 309 8080